Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Än finns det hopp - Karin Wahlberg

Än finns det hopp

Än finns det hopp

3.872218234027279 1393 5 Författare: Karin Wahlberg Inläsare: Anna Maria Käll
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Året är 1953 och polioepidemin härjar i Sverige. Ella Kristin på sjuksköterskeutbildningen får hoppa in och praktisera på det fullbelagda lasarettet i Ekstad. Hon oroar sig för fästmannen Carl vars läkarkunskaper sätts på hårda prov och det blir en höst när många liv slås i spillror och friska unga människor drabbas. Ella Kristins och Carls förlovning närmar sig men de har svårt att få tid över för varandra. Och hur kommer förlovningsmiddagen gå för två med så olika bakgrund? Vi möter läkarfrun Nancy Brandh, som helst vill fördriva tiden framför spegeln eller på Drotts kappmagasin på jakt efter en ny klänning; tvåbarnsmodern Sonja Bengtsson som söker vård för en otäck knöl i bröstet; Kåre Hjelm, överläkare på Epidemin; Ulla och Gittan, som går sista året i flickskolan och gärna spenderar sina eftermiddagar på fiket Atlantic och många många fler.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Lasarettet: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2013-08-01
Längd: 17T 20M
ISBN: 9789173487177

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2013-08-22
ISBN: 9789146224334
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar