Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Skogspromenaden - vägledd meditation för barn 4-6 år - Pernilla Hjort

Skogspromenaden - vägledd meditation för barn 4-6 år

Skogspromenaden - vägledd meditation för barn 4-6 år

4.043478260869565 46 5 Författare: Pernilla Hjort Inläsare: Pernilla Hjort
Finns som ljudbok.
Vägledd meditation för barn - 4-6 år SKOGSPROMENADEN Denna vägledda meditation är skapad för att stärka barns självkänsla och tron på sig själv, helt fri från krav och prestation. Under denna vägledda meditation kommer barnet att träffa en tomte, en mus och älvor som hjälper till att stärka barnets självbild och självförtroende. Denna vägledda meditation kan användas om och om igen, när helst barnet vill vila och stärkas mentalt eller bara lyssna. Du som vuxen kan göra denna meditation tillsammans med barnet. Ni väljer. Pernilla Hjort som skapat denna vägledda meditation, är författare, workshopledare och coachar företag i online visibility. Hon har använt meditation, avslappning och fokusträning både i sin kursverksamhet, vid föreläsningar och i olika workshops. Hon leder också meditationer på arbetsplatser och brinner för att stötta människor att hitta till sin inre kärna och fulla kraft genom olika verktyg. Meditationen är ett av dem.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-09-29
Längd: 20M
ISBN: 9789177470298
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar