Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Lik på Stadavik - Petrus Dahlin

Lik på Stadavik

Lik på Stadavik

4.735294117647059 102 5 Författare: Petrus Dahlin Inläsare: Tobias Jacobsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver är tillbaka! Det är sommarlov och Kalle och hans favoritkusin Dilsa har följt med sin kompis Amanda till hennes fina landställe, Stadavik. De ska bada, grilla och berätta spökhistorier för varandra. Det är i alla fall vad de tror. På gården står en lyxbil, en Koenigsegg som är värd flera miljoner kronor. Helt plötsligt öppnar sig himlen och det vackra sommarvädret byts mot hällregn. Nere vid bryggan skriker någon på hjälp och det visar sig att några båtar har slitit sig i den kraftiga vinden. När gänget kommer tillbaka upp till huset efter att ha hjälpt till med båtarna är det något som inte stämmer. Lyxbilen är stulen! Kalle och Dilsa står mitt på brottsplatsen och får åter chans att visa vilka bra detektiver de är!
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Kalle Skavank: 14 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2017-10-19
Längd: 1T 33M
ISBN: 9789129706017

Mer info om e-boken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2016-09-21
ISBN: 9789129699678
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar