Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Handen : ett fall för Wallander - Henning Mankell

Handen : ett fall för Wallander

Handen : ett fall för Wallander

3.7239336492890995 844 5 Författare: Henning Mankell Inläsare: Krister Henriksson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En höstdag 2002 får Kurt Wallander möjligheten att förverkliga en gammal dröm, att flytta från Ystad till landet. Men drömmen förvandlas snabbt till en mardröm. I husets trädgård hittar Wallander först ett nedgrävt lik, sedan ytterligare ett. Den kriminaltekniska undersökningen visar att de har legat ett halvt sekel i jorden. Men vilka var dessa personer? Och hur kommer det sig att ingen har anmält dem saknade? Wallander och hans kollegor tvingas söka sig bakåt i det förflutna för att hitta svaret på gåtan. Spåren leder mot en tragedi, där det är svårt att veta vem som egentligen är offer och vem som är förövare. Handen innehåller dessutom extramaterial för alla Wallander-fans: ett uppslagsverk till Wallanders värld med kulturella referenser, personer och platser som förekommit i romanserien.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Kurt Wallander: 11 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2013-08-01
Längd: 4T 16M
ISBN: 9789170368608

Mer info om e-boken:

Förlag: Leopard Förlag
Utgiven: 2018-04-09
ISBN: 9789173435147
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar