Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Avalons dimmor - Del 1 - Marion Zimmer Bradley

Avalons dimmor - Del 1

Avalons dimmor - Del 1

4.026717557251908 262 5 Författare: Marion Zimmer Bradley Inläsare: Kerstin Andersson
Finns som ljudbok.
Det här är den första delen av Avalons dimmor - en roman om våld, lusta, trolldom och kärlek i den sägenomspunna riddartiden. Den blodfulla och vackra prinsessan Morgaine, halvsyster till den legendariske kung Arthur, leder den sista kampen mellan druider och kristna i ett England mellan myt och verklighet. Mot henne står drottning Guinevere vars inre förtärs av den glödande passionen för riddaren sir Lancelot. Fram ur det sagoskimrande förflutna och mot en fond av blodiga strider och blixtrande tornerspel framträder kvinnorna kring kungatronen i denna fängslande roman om Kung Arthur och riddarna kring runda bordet.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Avalon: 1 Originaltitel: The Mists of Avalon Översättare: Roland Adlerberth

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2016-09-29
Längd: 15T 26M
ISBN: 9789176139950
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar