Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Våga leva livet - Maureen Child

Våga leva livet

Våga leva livet

3.505291005291005 378 5 Författare: Maureen Child Inläsare: Christopher Persson
Finns som ljudbok.
För extremsportaren Colt finns inga gränser. Ju större risker, desto mäktigare kick. Så att halvt på skoj, halvt på allvar gifta sig i Las Vegas efter att ha känt bruden Penny i bara en vecka är ingen utmaning. Men när han två år senare får veta att hon blev gravid - och att han är pappa till tvillingbebisar - tvingas han omvärdera allt. Nu kommer den stora utmaningen! Hur ska han kunna ta igen förlorad tid? Hur ska han, som ständigt är på jakt efter nya kickar, kunna slå sig till ro och bli den pappa som barnen förtjänar? Och kommer Penny någonsin att vilja vara en del av hans äventyr igen?
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Originaltitel: Double the Trouble Översättare: Ellen Lund

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside/Harlequin
Utgiven: 2016-11-10
Längd: 4T 27M
ISBN: 9789176333617
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar