Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kysstäckt - Katerina Janouch

Kysstäckt

3.2829268292682925 205 5 Författare: Katerina Janouch Inläsare: Katerina Janouch
Finns som ljudbok.
Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis. Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan. Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil. Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd? Kysstäckt är den tredje delen i berättelsen om en mogen kvinnas sexuella uppvaknande. Tidigare har Hudhunger och Nakenlek utkommit.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Serie: Rosanna Wilde: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Piratförlaget
Utgiven: 2016-09-30
Längd: 4T 41M
ISBN: 9789164233387
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar