Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kungsholmsmorden - Lars Bill Lundholm

Kungsholmsmorden

Kungsholmsmorden

3.714071856287425 668 5 Författare: Lars Bill Lundholm Inläsare: Martin Halland
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En ung kvinna hittas mördad i Kronobergsparken i Stockholm av några lekande barn. Det är mitt i sommaren och kommissarie Hake kallas in från sin skärgårdssemester för att leda utredningen. Media är inte sena att haka på mordet har trots allt begåtts i parken bakom rikspolisens högkvarter på Kungsholmen och brottsplatsen döps snabbt om till Polisparken. Plötsligt visar det sig att en kvinnlig domare i Högsta Domstolen är inblandad och pressen på polisen ökar. Vad kan dessa till synes väldigt olika kvinnor ha haft gemensamt? Kungsholmsmorden är den tredje delen i Lars Bill Lundholms uppskattade deckarserie om kommissarie Hake, som hyllats av kritiker för sina vackra Stockholmsskildringar och spännande intriger. Tidigare böcker i serien är Östermalmsmorden och Södermalmsmorden.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Hake: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Din röst
Utgiven: 2013-07-01
Längd: 11T 11M
ISBN: 9789187331169

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2015-05-04
ISBN: 9789137144498
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar