Provlyssna
En drink före kriget - Dennis Lehane

En drink före kriget

En drink före kriget

3.6212534059945503 367 5 Författare: Dennis Lehane Inläsare: Peter Andersson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En högt uppsatt politiker erbjuder privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angie Gennaro stora pengar för ett litet jobb; att hitta den städerska som påstås ha stulit konfidentiella dokument från stadshuset. Men vad som verkar vara ett enkelt uppdrag blir snabbt mer komplicerat än de kunnat ana när de hittar kvinnan och det står klart att hennes hemlighet är av ett helt annat slag än vad som påståtts. Det hon berättar leder vidare till ett av de blodigaste gängkrigen Boston någonsin skådat. Innan Patrick Kenzie och Angie Gennaro vet ordet av är de djupt indragna i händelseförloppet och både de rivaliserande gängen vill se dem döda. På hemmaplan strävar Patrick fortfarande efter att glömma minnena av sin misshandlande far, medan Angie varje kväll går hem till en make som har en tendens att ge henne blå ögon och blodiga läppar. Båda måste de kämpa för att bli fri från sina demoner medan de desperat söker finna en lösning på den dödsdom de står under.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Kenzie-Gennaro: 1 Originaltitel: A Drink Before the War Översättare: Ulf Gyllenhak

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-12-08
Längd: 8T 14M
ISBN: 9789176517802

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2013-09-09
ISBN: 9789100139599
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar