Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Bankrånaren - Jacob Palme

Bankrånaren

Bankrånaren

2.0 1 5 Författare: Jacob Palme
Finns som e-bok.
En resa till Sveriges narkotikanästen, bordeller och poseringsateljéer Kpist-mannen slår till igen Glider ur polisens grepp ännu en gång Kvällstidningens rubrik är inte direkt smickrande för polisen. Och ändå har man hunnit rätt långt i spaningarna efter den desperate rånaren som vid sin flykt ur banklokalen vid Karlaplan i panik skjutit ner en nyfiken skolflicka. Polisen vet vad han heter och var han bor - men vem är han egentligen, hur ser han ut inuti? Det är ingen lätt uppgift polisen ställs inför. Under spaningarna råkar man på många spår och villospår genom hela Sverige - till narkotikanästen, bordeller, poseringsateljéer.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Peter Sundman: 3 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2015-05-04
ISBN: 9789146227076
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar