Brottsplats - Faithful Place - Tana French

Brottsplats - Faithful Place

Brottsplats - Faithful Place

3.9444444444444446 18 5 Författare: Tana French
Finns som e-bok.
Tana French bygger skickligt upp samma stämning som i Ängeln på sjunde trappsteget och som Dennis Lehane gör i sina spänningsromaner! Mörker, olycka och hot myllrar och slingrar sig genom den här romanen. Inte med stora gester utan mer på en kyligt trovärdig alldagligt sätt. Som i kapitlet då Frank står i sina föräldrars vardagsrum efter en begravning och inser att mördaren är närvarande i rummet. Eller när han känner en stor fara då han ger sin dotter en godnattpuss. Jag borde ha sett den som flimrande kornblixtar kring mjukisdjuren som fyllde den varma barnkammaren likt giftgas: faran. Faithful Place är Frank Mackeys barndomskvarter i Dublin, platsen han flydde från för tjugo år sedan. Ytterst tveksamt har han nu återvänt. Hans syster har ringt och bett honom komma. Hon hittat något från den unga kvinnan han en gång älskade. Hans ungdomskärlek som svek. Nu försöker Frank ta reda på vad som verkligen hände den där dagen som han har gjort allt för att glömma. Dagen som för alltid ändrade hans liv.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Dublins mordrotel: 3 Originaltitel: Faithful Place Översättare: Peter Samuelsson

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2014-12-01
ISBN: 9789100145088
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar