Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Blodshämnd - Hans Holmér

Blodshämnd

Blodshämnd

0.0 0 5 Författare: Hans Holmér
Finns som e-bok.
En sjuårig flicka mördas och Loppan & Co får problem. Två män häktas för dådet, men man har svårigheter med bevisningen. Vem av dem är mördaren? Eller är det kanske en tredje person? Så småningom blir en av dem mot sitt nekande dömd till rättspsykiatrisk vård. Men flickans pappa, rättschef på Justitiedepartementet, har bara en tanke i huvudet: att på egen hand hämnas dotterns död. Han förbereder sig minutiöst för att inte bli misstänkt. I hans mordplan spelar J35, Loppans chef, sig själv ovetande en viktig roll. Våld, mord, droger - det är en brutal historia Hans Holmér berättar, lika brutal som verkligheten.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Loppan: 1 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2014-12-17
ISBN: 9789146228325
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar