6155 Recensioner

3.3

Serier

1 of 1

Längd
12T 35min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Spänningsromaner

6155 Recensioner

3.3

Serier

1 of 1

Längd
12T 35min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Spänningsromaner

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Playground
Cover for Playground

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

3.3

Helhetsbetyg baserat på 6155 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Bladvändare

  • Nagelbitare

  • Oförutsägbar

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 6155

  • Nicklas

    22 apr. 2016

    Brukar inte skriva recensioner, men den här gången måste jag. Detta är ingen uppföljare till Joona Linna serien, är det vad du vill ha så blir du besviken. MEN om du tar boken för vad den är, en sci-fi med en massa konstiga övernaturligheter, så blir den fantastisk! Jag kan inte förstå hur så många gett den så dåligt betyg, det gjorde att jag var tveksam till att ens börja lyssna, men *** vad glad jag är att jag gav den en chans för jag älskade den! Påminde lite om Inception ibland, lite om Hunger games ibland.. Ge den här boken en ärlig chans! (och Joona Linna Är faktiskt med i den här boken också..i en liten scen:)

  • Åsa

    29 aug. 2017

    Lyssnade på denna för drygt ett år sedan. Sökte upp den igen för att kolla om uppföljaren är på G. Såg en massa recensioner som sågar den här boken. Min gissning är att de dåliga recensionerna är skrivna av folk som inte gillar fantasy/science fiction. Jag tror låga betyg kommer av att man har helt fel ställda förväntningar. Om man börjar läsa den här boken i tron att det ska vara en hårdkokt deckare i samma anda som Joona Linna-böckerna, så bli man nog snabbt besviken. Åtminstone om man föredrar realism (om så än extremt skruvad). Om man därtill är allergisk mot surrealism, övernaturligt, metafysik, fantasy etc, så gör inte den här boken någon gladare. För alla oss andra, så är den här boken en spännande trevning i en ny genre för Kepler. Hoppas det kommer en fortsättning snart. Hoppas det kommer mer om Joona Linna också.

  • Sofia

    10 nov. 2015

    Så jäkla snyggt att Kepler vågat kasta sig ut och skriva något HELT annat än Joona Linna. Har man fattat det, att det här inte har med tidigare böcker att göra alls så är ju det här helt magiskt. Är man dum nog att tro att det ska vara en Joona Linna-bok får man ju skylla sig själv om man blir besviken. Superspännande story och som vanligt fantastiskt inläst av Kovacs!

  • Anne

    27 feb. 2017

    Kan inte förstå de som tycker denna bok är trist! Jag kunde inte sluta lyssna. Den var så spännande och jag hoppas verkligen på en fortsättning. -Skvalp

  • Agneta

    25 sep. 2019

    Verkar vara en cooycat av hungerspelen- under jord?? Pilbågar?? Dödstävling?? - verkar som om författarna behöver snabba cash.. Ska troligen bli en serie med denna nr 1- :(

  • Ann Britt

    2 nov. 2016

    Häpnadsväckande
    Tankeväckande
    Oförutsägbar

    Förstår inte de negativa kommentarerna! Mycket spännande bok och en alldeles utmärkt uppläsare. Tror författarna inspirerats av Spirited away, badhus, köer av grå människomassor, obegripliga regler, onda krafter, drakar i skyn, mörker, biljetten till tåget i filmen kan liknas vid "jag halsbandet" som är biljetten hem. I filmen japanska omgivningar och i boken kinesiska.

  • Mattias

    25 sep. 2019

    Bitvis sömnpiller, bitvis utdragna jaktscener, bitvis löjliga ologiska vändningar. Just detta blir jag riktigt irriterad på. Vi är jagade av sju elitmördare, varför inte ha lite spontan sex, typ. De har väl en färdig mall de går efter, nu är det dags för sex. Inte nu jo men vi måste det så att boken inte blir tråkig. Bitvis Keplers signum; överdrivet våld gärna mot barn och åldringar för att få extra chockeffekt. Det kändes som man hade väldigt många frågor obesvarade när boken plötsligt tog slut. Jag tror att det skulle gå att göra en bra bok på temat men denna kändes som ett hafsverk. En usel bok. Bortkastad tid.

  • Pia

    20 jan. 2016

    Riktigt bra! sträcklyssnade!

  • Teres

    5 nov. 2020

    Tråkig

    Lars Kepler brukar vara mycket bra men detta var en besvikelse.

  • Victoria

    2 nov. 2015

    otroligt besviken. hade förväntat mig mer av keppler. slutade lyssna efter ett par timmar.