Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Ditt kompetenta barn - På väg mot nya värderingar för familjen - Jesper Juul

Ditt kompetenta barn - På väg mot nya värderingar för familjen

Ditt kompetenta barn - På väg mot nya värderingar för familjen

3.5 14 5 Författare: Jesper Juul
Finns som e-bok.
I Ditt kompetenta barn gör den välkände danske familjeterapeuten Jesper Juul upp med många traditionella uppfattningar och värderingar inom barnuppfostran. Här presenterar han ett helt nytt sätt för barn och vuxna att umgås på, som varken bygger på gamla tiders auktoritära maktutövning eller demokratisk tyranni utan på jämlikhet och lyhördhet. Lyssna på era barn, uppmanar Jesper Juul. Lita på att deras reaktioner är kompetenta! Jesper Juul belyser klokt och ömsint sina teorier med en mängd exempel hämtade ur verkligheten. Han har under många år varit verksam i olika kulturer och är idag ledare för terapiinstitut i Odder, Köpenhamn och Zagreb. Översättare:Cecilia Wändell,
Språk: Svenska Kategori: Fakta Originaltitel: Dit kompetente barn Översättare: Cecilia Wändell

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2014-05-01
ISBN: 9789174244458
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar