Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Jag älskar dig inte - Christina Stielli

Jag älskar dig inte

Jag älskar dig inte

4.036363636363636 1760 5 Författare: Christina Stielli Inläsare: Gunilla Leining
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Lotten har en familj, en man hon älskar högt och två barn hon sätter före allt annat. Definitivt före sig själv. Hon vet ju att äktenskap innebär kompromisser och vem skulle hon vara om hon inte såg till att familjen mådde bra? Men när Per en dag lämnar henne räcker inga kompromisser längre. Hela Lottens värld rasar samman: utan kärnfamiljen är hon ingen. Vägen tillbaka är lång och smärtsam - men så småningom vaknar tanken på hämnd. Jag älskar dig inte är en väl avlyssnad skildring inifrån ett äktenskap i kris. Med sälta och humor gestaltar Christina Stielli den mödosamma men ändå möjliga vägen tillbaka till ett eget liv. '[...] halsbrytande ärlig, smärtsam och humoristisk.' Hillevi Wahl, Metro 'Christina Stielli lyckas med att ge alla gifta kvinnor en röst inifrån äktenskapets lås och bom. Dialogen, som känns välavlyssnad och verklighetstrogen, är författarens starkaste kort.' Femina 'En otäckt intensiv roman om en skilsmässa. Debutanten Christina Stielli skriver i svartvitt om en förtryckande make som är så gräslig att man får lust att ta fram baseballträt, och en förtvivlad hustru som i det längsta försöker förlåta och lappa ihop.' Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2016-12-09
Längd: 12T 59M
ISBN: 9789174617634

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2010-09-02
ISBN: 9789143508130
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar