Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Jag kommer och hämtar dig - Olov Svedelid

Jag kommer och hämtar dig

Jag kommer och hämtar dig

0.0 0 5 Författare: Olov Svedelid
Finns som e-bok.
Lilian Hall blir plötsligt ensam i livet. Hennes man Henrik har förskingrat och tagit sitt liv. Men Lilian anklagar sig själv för hans död. Hennes mentala hälsa sviktar. Hon får hallucinationer, saker och ting ändrar form och färg. Snart är hon ett vrak. Hon avvisar all kontakt med yttervärlden. Men telefonsamtalen kommer hon inte ifrån. Det är hennes döde man som ringer och ständigt viskar hotfulla budskap: "Jag kommer och hämtar dig...ner till mig i graven." Jag kommer och hämtar dig är en kuslig och obarmhärtig skildring av en människas gradvisa förfall och nedbrytning.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2015-12-23
ISBN: 9789137147581
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar