Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Stå aldrig still! - Per Schlingmann

Stå aldrig still!

Stå aldrig still!

5.0 1 5 Författare: Per Schlingmann
Finns som e-bok.
Världen förändras - gör du? Per Schlingmann är en av de mest inflytelserika kommunikatörerna och profilerna inom svensk politik under senare år. Han är en av arkitekterna bakom Moderaternas framgångsrika förvandling till De nya moderaterna som bidrog till valsegrar 2006 och 2010. I Stå aldrig still! beskrivs förändringsarbetet samt hur människor, företag och organisationer kan besluta om, leda och kommunicera förändring. Några konkreta och inspirerande exempel på vad som krävs för att lyckas med förnyelse och positiv förändring är: - Var beredd att rubba dina cirklar. - Släpp historien och blicka framåt. - Lyssna till andra men också till din egen intuition. - Våga göra misstag, det är vägen till framgång. - Försök inte bli älskad av alla, däremot respekterad. - Ta fram din kreativitet och ha roligt! I boken utvecklar Per Schlingmann sina tankar kring förändringsarbete med utgångspunkt i sin unika erfarenhet. Han visar hur man kan använda kommunikation och retorik för att främja förändring. Mot bakgrund av de omvälvande förändringar som sker i samhället och ekonomin ger han initierade exempel från en rad olika branscher - och visar övertygande att förändring angår alla! En bra bok i modern kommunikation och hur man inspirerar och genomför framgångsrika förändringar. Svensk Tidskrift Schlingmanns förkärlek för språket innebär att ordens magi ägnas stort utrymme i boken. Olika modeller och verktyg för förändring beskrivs, men också vilka motkrafter som ger sig till känna vid olika typer av organisationsförändringar och hur man kan hantera dessa. Boken borde finna läsare såväl bland politiskt intresserade som bland dem som har ett mer allmänt intresse av framgångsrik kommunikation. BTJ De intressanta delarna av boken är också just de som handlar om förändringen av Moderaterna - vilket var en förutsättning för bildandet av Alliansen, och därmed i förlängningen för valvinsterna 2006 och 2010. Schlingmann lyfter fram flera exempel på hur Moderaterna förändrade sin kommunikation, både i text, bild och retorik.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2013-08-21
ISBN: 9789137141305
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar