Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kaninen som så gärna ville somna - En annorlunda godnattsaga - Carl-Johan Forssén Ehrlin

Kaninen som så gärna ville somna - En annorlunda godnattsaga

Kaninen som så gärna ville somna - En annorlunda godnattsaga

4.368632915311967 6459 5 Författare: Carl-Johan Forssén Ehrlin Inläsare: Lars ”Lisa” Andersson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kämpar du med att få ditt barn att somna? Ta hjälp av godnattsagan som får barn att somna på ett nästan magiskt sätt! Kaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen och toppat bästsäljarlistor i flera länder, översatt till 45 språk och lovordas av föräldrar världen över. När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn får följa med Kalle Kanin på hans resa när de träffar olika karaktärer som hjälper dem att vaggas till sömns. Boken fungerar perfekt för antingen sovstund eller nattning. Finns även med en kvinnlig inläsare.
Språk: Svenska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Ehrlin Publishing AB
Utgiven: 2016-09-01
Längd: 27M
ISBN: 9789186749033

Mer info om e-boken:

Förlag: Ehrlin Publishing AB
Utgiven: 2016-09-01
ISBN: 9789186749019
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar