Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Storytelpodden Avsnitt 39 - Peter Ekström,Mikael Holmquist

Storytelpodden Avsnitt 39

Storytelpodden Avsnitt 39

4.111111111111111 18 5 Författare: Peter Ekström,Mikael Holmquist Inläsare: Peter Ekström, Mikael Holmquist
Finns som ljudbok.
I Storytelpodden pratar vi om böcker och allt som har med böcker att göra. Vi lyfter upp nyheter, plockar fram gamla godingar och ger våra bästa tips! Vi passar dessutom på att bjuda in författare, inläsare och andra spännande personer för intervjuer och diskussioner. Den här veckan är temat Fakta - vilka biografier, fackböcker och verklighetsskildingar borde du lyssna på? Micke och Peter diskuterar dessa böcker i avsnittet: The Mauler av Martin Svensson och Leif Eriksson Jag är Zlatan av David Lagercrantz och Zlatan Ibrahimovic Messi - biografin av Guillem Balague Philosophy in an hour Charmen med tarmen Fem gånger mer kärlek Himlen är vackrast med lagom mycket moln Fallet Thomas Quick Mannen som slutade ljuga Bara jag vet vem jag är Lasermannen Mördaren i folkhemmet Fågelserien Trevlig lyssning!
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: Storytelpodden: 39 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel
Utgiven: 2016-09-08
Längd: 48M
ISBN: 9789177350644
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar