Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Död mans kyss - Paula Graves

Död mans kyss

Död mans kyss

3.8846153846153846 26 5 Författare: Paula Graves
Finns som e-bok.
Död mans kyss Sinclair Solano är terroristen som blev dubbelagent och sedan iscensatte sin egen död. Nu är hans syster borta - kidnappad av de män han förrådde - och han vet att systerns liv hänger på en skör tråd. Hans enda chans att rädda henne är att ge sig efter sina före detta vänner. Men en kvinna från hans förflutna, den vackra FBI-agenten Ava Trent, dyker upp och vänder upp och ner på Sinclairs planer. Ava och Sinclair tvingas samarbeta och planerar tillsammans en attack mot kidnapparna. Det blir en kamp mot klockan, men också mot gamla känslor som vaknar till liv.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2016-09-01
ISBN: 9789150717617
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar