Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Storytelpodden Avsnitt 38 - Peter Ekström,Mikael Holmquist

Storytelpodden Avsnitt 38

Storytelpodden Avsnitt 38

3.8518518518518516 27 5 Författare: Peter Ekström,Mikael Holmquist Inläsare: Peter Ekström, Mikael Holmquist
Finns som ljudbok.
I Storytelpodden pratar vi om böcker och allt som har med böcker att göra. Vi lyfter upp nyheter, plockar fram gamla godingar och ger våra bästa tips! Vi passar dessutom på att bjuda in författare, inläsare och andra spännande personer för intervjuer och diskussioner. I det här avsnittet pratar vi bland annat om böcker som blivit film. De böcker som nämns är: Kvinnan på tåget av Paula Hawkins Niceville av Kathryn Stockett Du av Caroline Kepnes Fyren mellan haven av M. L. Stedman Seveneves av Neal Stephenson Livet efter dig av Jojo Moyes Hon bad om det av Louise O'Neill En man med många talanger av Patricia Highsmith Trevlig lyssning!
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: Storytelpodden: 38 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel
Utgiven: 2016-08-25
Längd: 50M
ISBN: 9789177350637
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar