Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Självkänsla - vägledd djupavslappning - Annalena Mellblom,Camilla Gyllensvan

Självkänsla - vägledd djupavslappning

3.84841075794621 409 5 Författare: Annalena Mellblom,Camilla Gyllensvan Inläsare: Annalena Mellblom, Camilla Gyllensvan
Finns som ljudbok.
Självkänsla - vägledd djupavslappning Att kunna ha en stärkt självkänsla, kunna vara trygg i alla situationer som uppkommer i livet - det är fullt möjligt för dig som stärker dig själv mentalt, fysiskt och psykiskt. Och det kommer ge dig fantastiska resultat i livet - i alla områden i livet - Denna vägledda djupavslappning med stärkande suggestioner ger dig tillgång till återhämtning i vardagen, balansera upp dig själv och dina tankar för att stärka dig till att kunna ha det som är viktigt för dig. Genom att använda denna vägledda djupavslappning kommer du ha mer tillfång till dig själv Du ge dig själv fokus i vardagen, tankar som är lugna och ökad medvetenhet om vem du själv verkligen är och alla dina inre kvalitéer som stärker dig i ditt liv och med det som är viktigt för dig. Denna vägledning kan användas från 12 år
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-08-11
Längd: 26M
ISBN: 9789187959981
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar