Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mindfulness - Andningsankare - Camilla Gyllensvan

Mindfulness - Andningsankare

Mindfulness - Andningsankare

4.019138755980861 209 5 Författare: Camilla Gyllensvan Inläsare: Camilla Gyllensvan
Finns som ljudbok.
”Mindfulness är en mänsklig egenskap och ett förhållningssätt som gör att du kan ta vara på ögonblicket och utveckla dina fulla resurser. Med enkla övningar får du hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Du blir mer uppmärksam och medveten och lär dig att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt.” Denna vägledda mindfulness övning kan du använda dig av när som helst under dagen. Om du behöver lugna och stabilisera dig, för att bli mer närvarande och fullt med kraft och medvetenhet. Camilla Gyllensvan vägleder dig genom hela övningen, där du använder dig av ditt naturliga redskap - ANDNINGEN . ”Alla framgångsrika människor använder sig av mental träning och mindfulness, allt för inte låta negativa tankar och störande omständigheter stoppa den framgång som är till för dem. Och du kan göra det samma.”
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2016-08-11
Längd: 7M
ISBN: 9789187959844
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar