Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Morden på Mangle Street - M.R.C. Kasasian

Morden på Mangle Street

Morden på Mangle Street

3.3084415584415585 616 5 Författare: M.R.C. Kasasian Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den unga, föräldralösa March Middleton har precis rest till London för att bosätta sig hos sin förmyndare Sidney Grice efter sin fars död. Sidney är landets mest berömde privatdetektiv och March har knappt hunnit anlända förrän han får ett nytt fall på halsen. En kvinna har blivit brutalt mördad och allt pekar på att hennes make är den skyldige. Offrets mor är dock övertygad om motsatsen och March erbjuder sig att göra ett försök att rentvå honom. Spåren tar dem på en resa från East Ends mörkaste gränder till de ståtliga villorna i Bloomsbury. Varje ny ledtråd gör Sidney övertygad om klientens skuld, men snart blir det även uppenbart att fallet riskerar att krossa hans goda rykte som privatdetektiv.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Sidney Grice och March Middleton: 1 Översättare: Fredrika Spindler

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2016-10-03
Längd: 9T 9M
ISBN: 9789174616811

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2016-10-03
ISBN: 9789174616934
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar