Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Säg vem du är - Katherine Garbera

Säg vem du är

Säg vem du är

3.384816753926702 382 5 Författare: Katherine Garbera Inläsare: Sari Eliasson
Finns som ljudbok.
Conner Macafee, ägaren till New Yorks prestigefyllda dejtingföretag, vet precis vad han är värd och han är beredd att ingå ett avtal. Den nyfikna reportern Nichole Reynolds vill få honom att berätta om sig själv för en exklusiv artikel. Visst, han ska berätta, mot att hon blir hans älskarinna i en månad. Nichole håller på att ramla baklänges när hon får erbjudandet. Hon behöver scoopet, men Conner är så arrogant, kaxig och samtidigt bara så sexig! Men okej, en månad i den heta mannens armar kan hon väl klara, för karriärens skull. Fast efter en kyss vet Nichole att hon begått ett stort misstag. Nu vill hon ha både storyn och mannen.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Originaltitel: A Case of Kiss and Tess Översättare: Ida Ingman Westin

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside/Harlequin
Utgiven: 2016-09-29
Längd: 4T 43M
ISBN: 9789176333570
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar