A Court of Thorns and Roses

3178 Recensioner

4.3

Serier

1 of 6

Längd
16T 7min
Språk
Engelska
Format
Kategori

Fantasy & SciFi

A Court of Thorns and Roses

3178 Recensioner

4.3

Serier

1 of 6

Längd
16T 7min
Språk
Engelska
Format
Kategori

Fantasy & SciFi

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for A Court of Thorns and Roses
Cover for A Court of Thorns and Roses

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

4.3

Helhetsbetyg baserat på 3178 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Bladvändare

  • Romantisk

  • Nagelbitare

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 3178

  • Nicole

    14 juni 2020

    Häpnadsväckande
    Bladvändare
    Oförutsägbar

    Som många andra nämnt är den en alternativ historia av skönheten och odjuret. Tycker den blev bättre mot slutet och var en helt okej bok. Var dock tveksam om jag ville läsa vidare på bok 2. Nu är bok 2 slut och den var mycket bättre än första boken(som alla säger). Så om du klarar dig igenom första så har den en bra bok som fortsättning att se fram emot!

  • Sweet

    22 apr. 2020

    The beginning was so slow and the lead character made it worse being so weak, easy to manipulate and never stood up for herself. I almost quit reading, but the book picked up about half way through and turned out to be really good and I’ll probably continue on to the next one. A tip is to set the reading speed to 1.25x for a more normal speed. Sometimes you can even go up to 1.5x. It’s a great narrator that really makes the story come to life but she reads very slow. Kept reading the second book and it turned out be the best book I ever read! So get through the first half of the first book bc it will be worth it ;)

  • Sara

    22 aug. 2020

    Romantisk
    Förutsägbar

    Det var kul att läsa romance-fantasy, och det var skönt att huvudpersonen inte swoonade till höger och vänster. Men det var nästan lika irriterande med hennes konstanta självkritik.Jag har förstått att författaren följde någon slags beauty/beast-tema. Jag har också förstått att bok två är mycket bättre. Kanske för att författaren inte längre behövde hålla sig till temat? Det är nämligen den biten som är absolut sämst med hela boken.Jag sks absolut ge nästa del en chans. Efter en paus.

  • Alexandra

    28 juni 2018

    Detta är min favoritserie någonsin. Jag ansåg inte det efter att jag läst första boken, men den andra boken är jag helt besatt av. Har lyssnat och läst otaliga gånger. Föredrar denna serie framför författarens andra (som jag också älskar) för att den är mer mogen. De tillhör inte YA genren, utan New Adult.

  • Anna

    29 mars 2020

    Alltså gillar du Skönheten och Odjuret _på riktigt_, (inte bara den typen av sagovärld). Den slags romantiken där en tjej förlorar sig i en man, ja då gillar du denna.Annars intressant värld men tyvärr ingen queer representation överhuvudtaget.

  • Douglas

    25 jan. 2018

    Här är alverna inte riktigt som Tolkien tänkt sig. Ondskefulla, intrigerande, maktgalna och kåta. Nästan plågsamt dålig masochistist alvporr. Mer *** än magi.

  • M

    13 mars 2022

    Tråkig

    Såååå långsam. Lyssnar 1.25 hastighet och ändå trög. Händer ingenting och huvudkaraktären, är porträtteras som så dryg att det hade känts mer rimligt om Alven hade strypt henne efter första veckan.

  • Mats

    20 juli 2017

    Bästa boken på så länge. Med intressanta relationer och the plot twist!! Boken får en bara att vilja ha mer och kan bara längta efter vad supersexiga Rhysand kommer hitta på! ❤ Mer böcker snart, snälla❤

  • Milou

    3 aug. 2022

    Romantisk
    Nagelbitare

    I passager kändes boken väldigt långrandig och ganska upprepande. Trots det manade den ändå på mig och det enda jag ville göra var att veta vad som skulle hända näst.

  • Emma

    25 sep. 2019

    Nej, detta var nog ingenting för mig. Det var inte så att den var dåligt utfört på något vis. Jag vet att många verkligen gillar denna bok, men jag är inte en av de personerna. Den borde knappt ens få stå under unga vuxna och tonår. Måste säga att jag föredrar hennes andra böcker över den här serien. Hoppas de kommer in snart!