Denna dagen, ett liv - En biografi över Astrid Lindgren - Jens Andersen

Denna dagen, ett liv - En biografi över Astrid Lindgren

Denna dagen, ett liv - En biografi över Astrid Lindgren

4.258064516129032 31 5 Författare: Jens Andersen
Finns som e-bok.
Jag bara lever på och tycker att man ska behandla var dag som om den var den enda man har, sa Astrid Lindgren som avled 2002, vid 94 års ålder. Orden Denna dagen, ett liv följde henne hela vägen genom livet, kärleken och konsten, som ett mantra och en mening med människans oförskämt korta liv: Grip det, njut av det, använd det! Denna dagen, ett liv är den första nordiska Astrid Lindgren-biografin på fyrtio år. Den bygger på en mängd okända och aldrig tidigare publicerade brev, dagböcker och fotografier, samt på samtal med Astrid Lindgrens dotter Karin Nyman, som på nära håll följde sin berömda mors karriär och kluvenhet inför berömmelse, rikedom, ensamhet, makt - och män.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Originaltitel: Denne dag et liv" En Astrid Lindgren-biografi Översättare: Urban Andersson

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2014-12-15
ISBN: 9789113066349
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar