Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
En riktig man gråter inte - Faïza Guène

En riktig man gråter inte

En riktig man gråter inte

3.0 1 5 Författare: Faïza Guène
Finns som e-bok.
Det är den 11 september 2001. Hela världen är i chocktillstånd efter terror­attacken mot World Trade Center. Hemma hos den algeriska familjen Chennoun i Nice äger en annan sorts kris rum. Äldsta dottern Dounia slår igen dörren med en smäll för att leva sitt liv som en fri, självständig och yrkesarbetande fransyska. Hon är färdig advokat och tänker ge sig in i politiken. Kvar i familjen blir brodern Mourad och lillasyster Mina. Åren går. När Mourad, numera högstadielärare, möter sin storasyster på en lunch hos den svenske ambassadören i Paris visar det sig att tiden inte läker alla sår. Det blir en kraftmätning utan like när de två drabbar samman i en diskussion om invandring, integration, identitet och händelserna i den egna familjen.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Un homme ca ne pleure pas Översättare: Lotta Riad

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2015-07-27
ISBN: 9789113069111
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar