Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Storytelpodden Avsnitt 37 - Peter Ekström,Mikael Holmquist

Storytelpodden Avsnitt 37

Storytelpodden Avsnitt 37

3.4838709677419355 31 5 Författare: Peter Ekström,Mikael Holmquist Inläsare: Peter Ekström, Mikael Holmquist
Finns som ljudbok.
I Storytelpodden pratar vi om böcker och allt som har med böcker att göra. Vi lyfter upp nyheter, plockar fram gamla godingar och ger våra bästa tips! Vi passar dessutom på att bjuda in författare, inläsare och andra spännande personer för intervjuer och diskussioner. I det här avsnittet sammanfattar vi sommaren så här långt och pratar om de böcker vi lyssnat på. Eugen Kallmans ögon av Håkan Nesser Trollkarlen från Övärlden av Ursula K Le.Guin Flickan och skulden, Flickan och skammen och En riktig våldtäktsman av Katarina Wennstam Ett hål om dagen av Louis Sachar Vi har även äran att ha två gäster i podden, Jenny och Tobias diskuterar Ready Player One av Ernest Cline.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: Storytelpodden: 37 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel
Utgiven: 2016-08-11
Längd: 1T 27M
ISBN: 9789177350620
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar