Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Miraklet på Femte avenyn - Sarah Morgan

Miraklet på Femte avenyn

Miraklet på Femte avenyn

3.9272727272727272 385 5 Författare: Sarah Morgan Inläsare: Johanna Hovergren
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Julen nalkas och New York står vackert klädd i vinterskrud, men deckarförfattaren Lucas Blade isolerar sig sorgset i sin lägenhet. Den här tiden på året översköljs han alltid av svåra minnen. Nu håller skrivkrampen honom i ett järngrepp och bokens deadline närmar sig med stormsteg. Så dyker plötsligt en blond, vacker kvinna upp i hans hem för att pynta granen och fylla frysen med hemlagad mat. Hon är tydligen ditskickad av farmodern, och Lucas, som absolut inte har lust med sällskap, ilsknar till ordentligt. Men den pratglada och godhjärtade Eva sätter fart på Lucas fantasi och snart flyger hans fingrar fram över tangentbordet. Hon väcker skaparkraften inom honom, och kanske något i hans frusna hjärta också?
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2018-08-01
Längd: 8T 58M
ISBN: 9789176334744

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2016-12-01
ISBN: 9789150719611
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar