Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Offerlek - Mark Billingham

Offerlek

Offerlek

3.2794117647058822 136 5 Författare: Mark Billingham Inläsare: Håkan Julander
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
När Carol Garner och hennes treårige son Charlie stiger på tunnelbanetåget vid Euston station lägger de inte märke till mannen som följer efter dem. Inte förrän Carol sätter nyckeln i dörrlåset blir hon medveten om honom - och då är det för sent. Under loppet av några månader har fyra unga kvinnor blivit brutalt överfallna och mördade i London. Tillvägagångssätten skiljer sig åt men kommissarie Tom Thorne kan ändå upptäcka ett mönster. Slutsatsen han drar är skrämmande: det är inte en seriemördare polisen jagar utan två, som arbetar i par. Och bara genom att förstå hur deras samarbete fungerar kan man få stopp på dödandet. Men tiden rinner iväg och för varje kropp som hittas kan man vara säker på att det finns en till därute någonstans! Etta på Sunday Times tio-i-topp-lista. Mark Billingham arbetade länge som ståuppkomiker men skriver numera deckare på heltid. Han vann 2009 det prestigefyllda Crime novel of the year award för romanen Dödsbud.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Inspector Tom Thorne Series: 2 Originaltitel: Scaredy Cat Översättare: Jan Malmsjö

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas SE
Utgiven: 2018-07-27
Längd: 13T 8M
ISBN: 9789188827302

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas SE
Utgiven: 2018-07-27
ISBN: 9789188827296
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar