Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ingen hjälte - Mark Owen

Ingen hjälte

Ingen hjälte

4.086172344689379 998 5 Författare: Mark Owen Inläsare: Niklas Engdahl
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mark Bisonette var gruppchef för specialstyrkan som dödade Usama bin Ladin. Med detta uppdrag som utgångspunkt skrev han boken Ingen lätt dag under pseudonymen Mark Owen. Det blev en minst sagt explosiv bok och en bästsäljare såväl i Sverige som hela världen. I Ingen hjälte fortsätter Mark Owen berättelsen om sitt liv i Navy Seals. Ingen hjälte handlar inte om de mest kända insatserna som Mark Owen deltagit i. Här är han mer personlig och berättar om de uppdrag som på olika sätt betytt mest för honom. De som han tyckt varit mest meningsfulla och som haft störst påverkan på honom. Boken tar med sig läsaren till träningsläger och krigshärdar över hela världen. Mark Owen ger ett närbild av tuffa krigssituationer och delar med sig av erfarenheter och insikter han samlat på sig längs vägen.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Originaltitel: No Hero: The Evolution of a Navy SEAL Översättare: Hans Dalén,Per Lennart Månsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokförlaget NoNa
Utgiven: 2016-08-11
Längd: 7T 4M
ISBN: 9789176177488

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget NoNa
Utgiven: 2016-08-11
ISBN: 9789188107053
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar