Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Den magiska trädkojan 1 - Dinosaurierna kommer - Mary Pope

Den magiska trädkojan 1 - Dinosaurierna kommer

Den magiska trädkojan 1 - Dinosaurierna kommer

4.336538461538462 104 5 Författare: Mary Pope
Finns som e-bok.
8-årige Viktor och hans lillasyster, 7-åriga Hanna, hittar en dag en trädkoja med ett fantastiskt bibliotek. Fast att kojan inte är deras kan de inte motstå frestelsen att börja bläddra i böckerna. Viktor hittar en bok om dinosaurier och säger att han önskar att han kunde få se en i verkligheten. Plötsligt börjar trädkojan att snurra runt i en väldig fart och sen är allt stilla. De har förflyttats tillbaka i tiden till dinosauriernas tid och det dröjer inte länge innan de stöter på en bevingad Pteranodon. Verkar den inte väldigt hungrig?
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Den magiska trädkojan: 1 Översättare: Rebecca Manieri

Mer info om e-boken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2017-05-04
ISBN: 9789132175879
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar