Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den sista leprakolonin - Lars Westman,Tidningen Vi

Den sista leprakolonin

Den sista leprakolonin

3.888888888888889 18 5 Författare: Lars Westman,Tidningen Vi Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Få sjukdomar har genom historien varit så omgärdad av skam och fruktan som lepra. Sjukdomen går numera att bota, men stigmat är kvar. Detta reportage är ett besök i Europas sista leprakoloni på Valenciakusten i östra Spanien. Den sista leprakolonin är ett reportage som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi, juni 2010 Lars Westman var medarbetare i Tidningen Vi 1966-2010. Han fick Stora Journalistpriset 1972. I tidningen Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form. Storytel Dox - reportage, intervjuer, artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-08-13
Längd: 19M
ISBN: 9789178174584
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar