Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Waterloo - Napoleons fall - Orage Forlag,Bokasin

Waterloo - Napoleons fall

Waterloo - Napoleons fall

3.6923076923076925 39 5 Författare: Orage Forlag,Bokasin Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Napoleons väg mot Waterloo, hans storslagna uppgång och katastrofala fall är bland det största och mest förfärliga som världen någonsin har skådat. Det ses nu ofta som en källa till brittisk stolthet, men slaget vid Waterloo var en sista satsning från en man som var villig att riskera allt. WATERLOO – NAPOLEONS FALL är ett reportage som ursprungligen publicerades av Bokasin.se Det finns vissa händelser i historien som blir vändpunkter. Händelser som förändrat politiken, mänskliga rättigheter, länder och kontinenter. Kort sagt, händelser som förändrat vår värld. I HÄNDELSER SOM FÖRÄNDRAT VÄRLDEN tittar vi närmare på de här händelserna och ser hur arvet av dessa symboliska ögonblick lever vidare. Tillsammans formar de en händelserik historia som är lika hemsk som inspirerande. Storytel Dox – reportage, intervjuer, artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: Händelser som förändrat världen: 1 Originaltitel: Waterloo – Napoleons fall Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-08-06
Längd: 23M
ISBN: 9789178471584
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar