Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Tågluff i våra hjärtan - Vagabond,Christian Daun

Tågluff i våra hjärtan

Tågluff i våra hjärtan

3.3333333333333335 18 5 Författare: Vagabond,Christian Daun Inläsare: Ludvig Josephson
Finns som ljudbok.
På sjuttiotalet gav sig de första tågluffarna sig av mot ett outforskat Europa. Efter en lång svacka upptäcker nu allt fler att det finns en hel kontinent att upptäcka längs rälsen. TÅGLUFF I VÅRA HJÄRTAN är ett resereportage som ursprungligen publicerats i Resemagasinet Vagabond nr 3 2015. Textförfattaren Christian Daun är journalist och författare, specialiserad på berättande journalistik. Vagabond startade 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Storytel Dox – reportage, intervjuer, artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-08-04
Längd: 25M
ISBN: 9789178471768
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar