Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Den försvunne shejken 1994 - Rolf Wrangnert

Den försvunne shejken 1994

Den försvunne shejken 1994

0.0 0 5 Författare: Rolf Wrangnert
Kommer som e-bok 2018-08-17.
Vi har inte fått boken från förlaget ännu.
Under 1990-talet uppstod ett rykte om att man inom Sovjetunionen lyckats framställa ett sprängämne som var etthundra gånger kraftigare än något annat. Substansen kallades ”Rött kvicksilver” – eller på engelska ”Red Mercury”. Om ämnet verkligen existerade skulle det kunna användas till ett fruktansvärt terrorvapen av den som hade råd att betala. Och en sådan affär var på gång i Stockholm. DEN FÖRSVUNNE SHEJKEN ingår i serien FALLET AVSLUTAT – korta, spännande reportage om Sveriges mest kända brott, som ursprungligen publicerades i kriminalmagasinet Misstänkt. ROLF WRANGNERT är inläsare av böcker och TV-producent. Han har varit med och startat Efterlyst på TV3, producerat Brottsplats: Sverige och varit inslagsproducent för Cold Case Sverige på TV4. Han var stadig medarbetare på tidskriften Misstänkt. Storytel Dox – reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Originaltitel: Den försvunne shejken 1994 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar