Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hitta rätt medarbetare! Så gör du en träffsäker rekrytering - Malin Gyllin

Hitta rätt medarbetare! Så gör du en träffsäker rekrytering

Hitta rätt medarbetare! Så gör du en träffsäker rekrytering

3.4545454545454546 22 5 Författare: Malin Gyllin Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Rekryteringen är inget som kan skötas med vänsterhanden lite då och då. Ska du hitta rätt medarbetare är det viktigt att du är noggrann och professionell, hela vägen. Att anställa en ny person är en positiv aktivitet som kan utveckla verksamheten, men också en betydande investering. Det är viktigt att det blir rätt, av många anledningar. Hitta rätt medarbetare hjälper dig att lyckas med din rekrytering. Steg för steg får du kunskap och råd om alla moment i rekryteringsprocessen, från förberedelse, urval och intervju till slutförande och introduktion. Denna guide fungerar för alla typer av organisationer och oavsett om du genomför rekryteringen helt på egen hand, med hjälp av HR-funktionen eller med en extern rekryterare.
Språk: Svenska Kategori: Ekonomi & Business Originaltitel: Hitta rätt medarbetare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-07-11
Längd: 36M
ISBN: 9789178450008
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar