Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Dream Maker - Del 4: Milano - Audrey Carlan

Dream Maker - Del 4: Milano

Dream Maker - Del 4: Milano

0.0 0 5 Författare: Audrey Carlan Inläsare: Filip Berg
Kommer som ljudbok 2018-10-12.
Kommer som e-bok 2018-10-12.
Parker Ellis har hittat sin nisch. Med hela världen som arbetsfält är han framgångsrik coach - endast åt kvinnor. Sitt mångmiljonföretag International Guy driver han med vännerna Bo och Royce, och tillsammans bildar de en perfekt treenighet: som experterna Dream Maker, Love Maker och Money Maker tar de fram den specifika hjälp deras välbeställda kvinnliga klienter behöver i fråga om livsstil, kärlek och karriär. I serien Dream Maker följer vi dem till tolv kunder i tolv internationella storstäder. Häng med Parker på resan, ända in i sovrummet! I del 4 anlitas International Guy av en modellagentur i Milano. Bo och Parker flyger dit för att coacha en grupp oerfarna modeller inför en stor modevisning. Killarnas tips: Våga flirta med publiken! Intima paparazzibilder av Parker själv sprids samtidigt, och det stormar kring honom och Skyler. Om de nu ska vara ett par? Att binda sig är ett stort steg och Parker är inte säker på att han är redo.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Serie: Dream maker: 4 Originaltitel: International Guy 4 Översättare: Jimmy Hofsö

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tiden
Längd: 0M

Mer info om e-boken:

Förlag: Tiden

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar