Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Tertors vrede - Saga Borg

Tertors vrede

Tertors vrede

4.319101123595505 890 5 Författare: Saga Borg Inläsare: Alexandra Drotz Ruhn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Völvorna har tytt tecknen och oron sänker sig över Gläntarp med omnejd. Urlas vilja är omöjlig att misstolka. Det är åter dags för de sju Völvorna att sätta sig upp mot mörkrets makt - den onde Tertor. Kampen mellan det onda och det goda når här sin kulmen. Siri, Jorun och de andra Völvorna är oroliga. Hur ska de kunna sätta sig upp mot Tertor? Enligt profetian ska det vara sju starka Völvor med sju kraftting som står emot mörkret. De är alltför få, men en femte Völva är på väg, och kanske finns de andra två mitt ibland dem. Tertor å sin sida har byggt upp en armé som leds av den onde Grim. I en grotta inte långt från Gläntarp bidar de sin tid inför den kamp som ska komma. I Tertors vrede besvaras också den mest fasaväckande av alla frågor: Vad ska hända med Jarastaven? Detta mäktiga kraftting som har vandrat genom historien ända sedan tidens gryning. Ska den fortsätta att gå i arv från mor till dotter på ljusets sida och skänka tröst och hjälp åt dem som har det svårt, eller kommer de mörka krafterna att lägga beslag på krafttinget och med hjälp av den dra olycka över världen? Tertors vrede är fylld av dramatik, magi och romantik. Det är den nionde och sista fristående delen i serien Jarastavens vandring, som utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont. Följ med in i den avslutande boken i serien, där alla frågor besvaras och vi får följa Urlas döttrar in i den sista striden.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Jarastavens Vandring: 9 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2016-12-15
Längd: 15T 51M
ISBN: 9789176137949

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2016-09-09
ISBN: 9789176790984
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar