Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Skugghäxan - Katerina Janouch

Skugghäxan

Skugghäxan

3.994148936170213 1880 5 Författare: Katerina Janouch Inläsare: Anna Maria Käll
Finns som ljudbok.
Cecilia reser ensam till kärlekens stad Paris, där hon upplever ett oförglömligt romantiskt äventyr och tillbringar en vecka på egen hand långt från vardagen. På planet hem möts hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän - en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än lätta - har försvunnit spårlöst. Cecilia slungas in i oron över den saknade flickan, arbetet på förlossningen och de bekymmer som drabbat flera av medlemmarna i hennes stora familj. Sökandet intensifieras och snart kryper det fram att Greta kan ha något med försvinnandet att göra - vad är det hon döljer? Skugghäxan är den nionde delen i den omåttligt populära romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Cecilia Lund: 9 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Piratförlaget
Utgiven: 2016-06-23
Längd: 10T 8M
ISBN: 9789164233332
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar