Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Motiverad: Feedback, mindset och viljan att utvecklas - Alva Appelgren

Motiverad: Feedback, mindset och viljan att utvecklas

Motiverad: Feedback, mindset och viljan att utvecklas

4.0 6 5 Författare: Alva Appelgren Inläsare: Alva Appelgren
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Känner du nybörjarglädje — eller känner du dig mest dålig och osäker när du provar något nytt?Varför uppvisar vissa kämpaglöd vid en motgång medan andra ger upp? Här beskriver Alva Appelgren förutsättningarna för att vilja utvecklas — att vara motiverad. Motivation behövs både för att påbörja en aktivitet och för att fortsätta med den, vare sig det är i arbetslivet, i klassrummet eller i skidbacken. Genom att fläta samman forskningsrön med situationer i vardagen djupdyker hon i hur vår motivation påverkas av andra människors förväntningar och återkoppling, vår egen självbild och individuella drivkrafter. Det handlar om vikten av autonomi, jakten på beröm och hur du förhåller dig till talang och förmågor. Boken är aktuell för dig som är chef, lärare eller förälder, för dig som vill skapa goda miljöer för andras lärande och utveckling – eller som själv vill reflektera över varför du ibland, och ibland inte, väljer att anta utmaningar där du kan lära dig något nytt.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Originaltitel: Motiverad: Feedback, mindset och viljan att utvecklas Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2018-07-05
Längd: 6T 21M
ISBN: 9789127824515

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2018-01-02
ISBN: 9789127823143
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar