Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Nationalsången - Eija Hetekivi Olsson

Nationalsången

Nationalsången

0.0 0 5 Författare: Eija Hetekivi Olsson Inläsare: Eija Hetekivi Olsson
Kommer som ljudbok 2018-08-21.
Kommer som e-bok 2018-08-21.
En förälders kamp för sitt barns rätt till ett rättvist samhälle och ett likvärdigt liv. En monolog om det största som finns, kärleken till våra barn. En angelägen text och en sjukdomsdiagnos utan pekpinnar om det Sverige vi ser växa fram idag. Eija Hetekivi Olssons monolog är skriven med det rasande språk som blivit hennes signum. Här inläst av den kritikerrosade och prisbelönade författaren själv. Monologen uruppförs av Teatern under bron den 17 augusti 2018, i regi av Stina Rautelin och med Zardasht Rad i den enda rollen. Omslagsformgivare: Mirella Hetekivi
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Bookery
Längd: 0M

Mer info om e-boken:

Förlag: Bonnier Bookery

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar