Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ikon - Yolanda Aurora Bohm Ramirez

Ikon

Ikon

3.5 6 5 Författare: Yolanda Aurora Bohm Ramirez Inläsare: Yolanda Aurora Bohm Ramirez
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I Ikon tas läsaren med på en poetisk resa i spoken word-poeten Yolanda Bohms vidunderliga värld. Vi får följa med från barndomen i orten, till dans på barrikaderna och vidare ut i rymden i en kamp för att vara sig själv fullt ut. Vi möter rasism, trånga kroppar och könsroller, kolonialism och svåra förluster, men också närhet, kärlek och transhumanistisk gemenskap. En kraftfull debut och ett skoningslöst manifest för frihet. ”Jag är drottning i mitt klubbland över mina öron skuldsatt kan inget om resurshantering skiter hårt i skuldsanering äter min mat med guldpanering”
Språk: Svenska Kategori: Lyrik Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Brombergs
Utgiven: 2018-06-19
Längd: 1T 1M
ISBN: 9789178090198

Mer info om e-boken:

Förlag: Brombergs
Utgiven: 2018-06-27
ISBN: 9789173379588
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar