Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
JFK – Hans liv och arv - bokasin.se

JFK – Hans liv och arv

JFK – Hans liv och arv

3.0 4 5 Författare: bokasin.se Inläsare: Hedvig Weibull
Kommer som ljudbok 2018-07-24.
Kommer som e-bok 2018-07-24.
Mordet på John F. Kennedy chockade en hel värld. Som USA:s president såg han medborgarrättsrörelsen växa och han konfronterade kommunisterna i Sovjet. Kennedys livsgärning inspirerar och fascinerar oss fortfarande – över 55 år efter hans död. JFK:S LIV OCH ARV är ett reportage som ursprungligen publicerades av Bokasin.se HISTORISKA ÖGONBLICK är en serie reportage om både välkända och mer okända berättelser om olika historiska epoker, ikoniska personer och händelser som bidragit till att skapa den moderna värld vi lever i idag. Storytel Dox – reportage, intervjuer, artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: Historiska ögonblick: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Längd: 28M

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar