Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Smultron, bröllop och döden - Kristina Appelqvist

Smultron, bröllop och döden

Smultron, bröllop och döden

3.6907552083333335 1536 5 Författare: Kristina Appelqvist Inläsare: Gunilla Leining
Finns som ljudbok.
Två entusiastiska studenter vid Västgöta universitet tar initiativet till en amatörteatergrupp och annonserar efter skådespelare för att sätta upp Romeo och Julia. I samma veva hittas Roy Pedersen, forskare vid universitet och en av Europas främsta experter på Shakespeare, brutalt dödad. Han har varit spårlöst försvunnen i åtta månader och nu startar en intensiv jakt på hans mördare. När litteraturforskaren Helena Waller förstår att Pedersen letat efter ett okänt originalmanuskript av just Romeo och Julia ger hon sig i väg till Verona för att söka på egen hand. Morddramat tycks på ett egendomligt sätt hänga samman med den gamla kärlekssagan, fylld av både passion och ond bråd död. Kristina Appelqvist är författare och kommunikationskonsult. Smultron, bröllop och döden är tredje boken om Helena Waller vid Västgöta universitet i Skövde.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Helena Waller: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Piratförlaget
Utgiven: 2016-06-23
Längd: 9T 12M
ISBN: 9789164233349
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar