Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
När sommar blir till höst - Michelle Styles

När sommar blir till höst

När sommar blir till höst

3.6285714285714286 35 5 Författare: Michelle Styles
Finns som e-bok.
När sommar blir till höst "Vi får en sommar, Alwynn. Det måste räcka." Efter att ha spolats upp på stranden i Northumbria befinner sig Valdar Nerison i främmande land. Han har oavslutade affärer i Romeriket, där han kommer ifrån, men först av allt är han skyldig att betala sin skuld till den vackra lady Alwynn, kvinnan som räddat hans liv. Alwynn ger inte mycket för Valdars löfte att hjälpa och beskydda henne - hennes enda erfarenhet av män innefattar svek och lögner. När så sommaren närmar sig sitt slut måste Valdar välja om han ska återvända hem och kämpa för sin ära eller stanna och slåss för Alwynns hjärta...
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2016-06-01
ISBN: 9789150716870
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar