Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Dödens hemligheter : En Cooper och Fry-deckare - Stephen Booth

Dödens hemligheter : En Cooper och Fry-deckare

Dödens hemligheter : En Cooper och Fry-deckare

3.2162162162162162 74 5 Författare: Stephen Booth Inläsare: Magnus Roosmann
Finns som ljudbok.
Det var en vacker plats att dö på Invånarna i Peak District är vana vid att turister strövar omkring bland de böljande kullarna och vindlande dalarna. Men den här sommaren dyker en annan typ av besökare upp, och lämnar efter sig ett spår av döda kroppar och hemligheter. En serie självmord i området kastar in kriminalkommissarie Ben Cooper och hans team i Derbyshire i en kapplöpning mot tiden för att hitta ett samband mellan till synes slumpartade handlingar. De har ingen chans att förutse var nästa kropp ska dyka upp. Samtidigt upptäcker Diane Fry vid polisen i Nottingham att ett nyckelvittne har försvunnit. Vad är dödens mystiska hemligheter? Och är det så att något av offren inte alls tog sitt eget liv? "Dödens hemligheter är en spännande och på alla sätt välskriven thriller av Booth som själv lever i Nottinghamshire." BTJ Översättare: Carla Wiberg, Omslagsformgivare: Fredrik Stjernfeldt
Språk: Svenska Kategori: Deckare Originaltitel: Secrets of death Översättare: Carla Wiberg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-08-09
Längd: 11T 37M
ISBN: 9789178270767
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar