Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Brännpunkt - Jimmy Lindgren,Peter Lindmark

Brännpunkt

Brännpunkt

3.75 168 5 Författare: Jimmy Lindgren,Peter Lindmark Inläsare: Magnus Roosmann
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj. Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim. Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad våg av kriminella uppgörelser och våld. Samtidigt får han reda på att en internationellt efterlyst jihadist jagas i Sverige, där Nicholas skrupelfria chef Diana verkar använda Salim som levande lockbete. Plötsligt befinner sig Nicholas i en situation där två personer han ansvarar för befinner sig i livsfara. Vem ska han prioritera och vem ska han offra? Caroline eller Salim?
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Nicholas Warg: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-08-13
Längd: 14T 4M
ISBN: 9789177794738

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-08-13
ISBN: 9789177794097
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar