Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Skärgårdsmorden - Lars Bill Lundholm

Skärgårdsmorden

Skärgårdsmorden

2.903225806451613 31 5 Författare: Lars Bill Lundholm Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En ny deckare i skärgårdsmiljö av Lars Bill Lundholm – manusförfattaren bakom SVT:s succéserie Skärgårdsdoktorn. Man hittade Josefine Voltaires röda cykel i ett igenväxt kärr nära Fågelskådarhuset vid naturskyddsområdet på Saxarön. Men flickan var borta. Snart därefter upptäcks att en kvinna spårlöst försvunnit från det gamla ärevördiga skärgårdshotellet Grand på samma ö. Från att ha varit en semesteridyll i pastell med ångbåtar och lata dagar på bryggorna förvandlas skärgårdsön till en mardröm. Polisledningen vill att kommissarie Jack Larsson ska leda utredningen. Han är uppväxt på ön och kan skärgården utan och innan. Men han är utbränd och ska under sommaren vara ledig med sin elvaåriga dotter, som efter ett svårt trauma slutat tala. Jack Larsson tvekar, och blir indragen i polisarbetet på ett mycket obehagligt sätt. Men en möjlig mördare går lös på ön, tiden är begränsad och han kommer inte kunna hjälpa sin dotter om denne inte tas fast innan det är för sent.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-06-18
Längd: 11T 45M
ISBN: 9789177794806

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-06-18
ISBN: 9789177794103
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar